Επικοινωνήστε μαζί μας:

Η Service One για την καλύτερη δυνατή υποστήριξη της επισκευής και συντήρησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, διαθέτει ένα οργανωμένο, πανελλαδικό Δίκτυο Συνεργατών, που εξασφαλίζει την ολοκληρωμένη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών και καταναλωτών σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.

Το Δίκτυο Συνεργατών της Service One αποτελείται από πάνω απο 200 συνεργαζόμενα επισκευαστικά κέντρα που κατανέμονται σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας. Στα επισκευαστικά κέντρα γίνονται όλες οι εργασίες επισκευής και συντήρησης όλων των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών των μεγαλύτερων οίκων με τους οποίους συνεργάζεται η Service One (Samsung, LG, HISENSE, Korting, Liebherr, Brandt, Gorenjie, Inventor, Pyramis, Fourlis, Ikea,Mabe, Franke).

Το πανελλαδικό δίκτυο των συνεργατών μας διακρίνεται για τον επαγγελματισμό, τις γνώσεις και τις ικανότητες τους. Οι συνεργάτες μας παρέχουν όλο το εύρος υπηρεσιών που απαιτείται σήμερα για την αποτελεσματική λειτουργία των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών σας συσκευών, όπως επίσης και για την αποδοτικότερη εξυπηρέτηση σας.
Ιδιαίτερη και μεθοδευμένη προσπάθεια καταβάλλεται από τη Service One για τη συστηματική μεταφορά τεχνογνωσίας, ώστε τα στελέχη των συνεργατών μας να είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν με τον ίδιο ζήλο και ικανότητα τις ανάγκες των πελατών μας, όπως απαιτείται και από τα στελέχη της ίδιας της Service One.

Στόχος του δικτύου συνεργατών μας είναι η συνεχής ανάπτυξή του, όχι μόνο αριθμητικά ούτως ώστε να καλύπτει και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και ποιοτικά γιατί οι ανάγκες για γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση δεν έχουν γεωγραφικά όρια.

Βρείτε τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο τεχνικό συνεργάτη μας μέσα από το δίκτυο συνεργατών μας στην ιστοσελίδα μας.