Υποστήριξη προϊόντων Εικόνας Ήχου - Service One

Είσοδος | Εγγραφή

Άμεση
Ανταπόκριση
...
Τεχνικό Τμήμα
Δευτ - Παρ 8:00πμ - 4:00μμ
Διευθυνση:
Service One
Λ. Βουλιαγμένης 285
Τ.Κ. 172 36 Άγιος Δημήτριος
Email:
customer.support@service-one.gr
Επικοινωνία:
+30 210 6293100

Αναζήτηση

Καλέστε μας στο: 210 6293100

Υποστήριξη προϊόντων Εικόνας & Ήχου (AV)

Η Service One, διαθέτοντας εξουσιοδότηση από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εικόνας και ήχου, όπως SAMSUNG, LG, PANASONIC, HITACHI αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα επισκευαστικά κέντρα συσκευών εικόνας και ήχου στην Ελλάδα. Αναλαμβάνει την επισκευή Τηλεοράσεων, Monitor, Home Theater, DVD, Blu-Ray, MP3, Ηχοσυστημάτων, Φωτογραφικών Μηχανών, Camcorders κλπ.Επιπλέον, υποστηρίζει ετησίως εκατοντάδες συσκευές που καλύπτονται από συμβόλαια επέκτασης εγγύησης των καταστημάτων Κωτσόβολος κ.α.Έχοντας παρουσία σε 67 σημεία πανελλαδικά, η εταιρεία εξασφαλίζει την ποιοτική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση σε κάθε αίτημα επισκευής.

Με συνεχείς εκπαιδεύσεις, συμμετοχές σε συνέδρια και χρησιμοποιώντας ένα υπερσύγχρονο σύστημα διαχείρισης service και παραγγελίας ανταλλακτικών, σε τεχνολογία “cloud”, παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες με μέγιστη τεχνογνωσία και υψηλές προδιαγραφές.

Για κάθε εργασία, που πραγματοποιείται στο κεντρικό service για τις εντός εγγύησης επισκευές, που πραγματοποιεί το δίκτυο μας, γίνεται πλήρη καταγραφή στοιχείων σε βάσεις δεδομένων, ώστε εύκολα και γρήγορα να ανατρέχουμε στο ιστορικό της επισκευής των συσκευών.

Στην επισκευή των συσκευών χρησιμοποιούνται ανταλλακτικά που προέρχονται από τους επίσημους κατασκευαστές των αντίστοιχων συσκευών. Για αυτό το λόγο, σε όλες τις επισκευές που πραγματοποιούμε προσφέρουμε, 6 μήνες εγγύηση των εργασιών και των ανταλλακτικών, που έχουν χρησιμοποιηθεί για την επισκευή.

Για την ορθή χρήση των νέων υπηρεσιών και εφαρμογών, που περιλαμβάνουν οι σύγχρονες τηλεοράσεις, αλλά και οι συσκευές blue ray και home cinema, παρέχουμε επίσης, υπηρεσίες εγκατάστασης και επίδειξης των λειτουργιών των συσκευών, ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει πλήρως την τεχνολογία των συσκευών του.

 

Για να κλείσετε ραντεβού για την επισκευή της συσκευής σας πατήστε εδώ