Επικοινωνήστε μαζί μας:

Η Εταιρεία

Η Service One Α.Ε. έχει καθιερωθεί ως ο σημαντικότερoς πάροχος επισκευής και συντήρησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, παρέχοντας στους πελάτες της, πανελλαδική κάλυψη με 60 υπαλλήλους και πάνω από 200 συνεργαζόμενα επισκευαστικά κέντρα.

Η ηγετική θέση της εταιρείας δεν αντικατοπτρίζεται μόνο από την εμπιστοσύνη των πελατών, την αναγνωρισιμότητα στο καταναλωτικό κοινό, το εκτενέστατο δίκτυο συνεργατών και την άριστη χρηματοοικονομική της θέση, αλλά και από την επιλογή των μεγαλύτερων παγκοσμίως κατασκευαστών οικιακών συσκευών ως ο αποκλειστικός εξουσιοδοτημένος συνεργάτης service των προϊόντων τους.

   HISENSE  
Οι ανωτέρω κατασκευαστές εμπιστεύονται την επισκευή των ηλεκτρικών τους συσκευών στη Service One, βασιζόμενοι στην τεχνογνωσία, τη συνεχή εξέλιξη και την αξιοπιστία απέναντι στους πελάτες.Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο του service των οικιακών συσκευών για περισσότερα από 70 χρόνια, ενώ με τη σημερινή της μορφή και επωνυμία, ως ανώνυμη εταιρεία, λειτουργεί από το 2006. Από το 2010 προστέθηκε μία νέα δραστηριότητα, η Εγκαταστάση Επίπλων Κουζίνας IKEA πανελλαδικά, με νέο εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.
Η Service One είναι μια ευέλικτη εταιρεία, που προσαρμόζεται έγκαιρα στις εκάστοτε τεχνολογικές εξελίξεις, στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και στην ανάγκη των πελατών της για ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες.