Οι αξίες μας

Είσοδος | Εγγραφή

Άμεση
Ανταπόκριση
...
Τεχνικό Τμήμα
Δευτ - Παρ 8:00πμ - 4:00μμ
Διευθυνση:
Service One
Λ. Βουλιαγμένης 285
Τ.Κ. 172 36 Άγιος Δημήτριος
Email:
customer.support@service-one.gr
Επικοινωνία:
+30 210 6293100

Αναζήτηση

Καλέστε μας στο: 210 6293100

Οι αξίες μας

Οι αξίες μας

Η Ακεραιότητα

Λειτουργούμε με ακεραιότητα και βαθύ αίσθημα ευθύνης. Γνωρίζουμε ότι η μακροχρόνια πορεία μιας εταιρείας εξαρτάται από τη συνέπειά της σε σχέση με τις αρχές, τις αξίες και την ηθική της. Πρόθεσή μας, είναι το όνομά μας να αποτελεί, εγγύηση για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Η Ποιότητα

Σταθερή επιδίωξή μας, είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες για να ανταποκριθούμε στις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές που θέτουμε οι ίδιοι. Εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας ώστε να ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες των πελατών μας.

Ο Αλληλοσεβασμός

Επιδιώκουμε για τους εργαζομένους μας τη διατήρηση ενός περιβάλλοντος αλληλοϋποστήριξης μέσα από το οποίο ενθαρρύνεται η ομαδική εργασία, ο αλληλοσεβασμός και η εμπιστοσύνη. Με συνεχή προσπάθεια δημιουργίας και διατήρησης μιας εταιρικής κουλτούρας διαρκούς ενημέρωσης και επιμόρφωσης, στηρίζουμε κάθε εργαζόμενο στην επιθυμία του για εξέλιξη.

Η Αξιοπιστία

Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις προς τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους μετόχους και την κοινωνία. Σε κάθε δραστηριότητά μας η υλοποίηση των στόχων μας γίνεται πραγματικότητα μέσω του προσεκτικού επιχειρηματικού σχεδιασμού. Φιλοδοξούμε οι υπηρεσίες μας να συνεχίσουν να αποτελούν εχέγγυο της αξιοπιστίας μας.

Η Ικανοποίηση του πελάτη

Σημείο αναφοράς αποτελεί η ικανοποίηση των πελατών μας. Θεωρούμε ότι το πραγματικό στοίχημα μιας εταιρείας είναι να ικανοποιήσει τους πελάτες της και να διατηρήσει την προτίμησή τους. Γι’ αυτό προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.

Η Φροντίδα

Κάθε πολιτική της εταιρείας αποδεικνύει την κοινωνική της υπευθυνότητα, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που αφορούν στην εταιρική διακυβέρνηση, τα περιβαλλοντικά ζητήματα και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.