Είσοδος | Εγγραφή

Άμεση
Ανταπόκριση
...
Τεχνικό Τμήμα
Δευτ - Παρ 8:00πμ - 4:00μμ
Διευθυνση:
Service One
Λ. Βουλιαγμένης 285
Τ.Κ. 172 36 Άγιος Δημήτριος
Email:
customer.support@service-one.gr
Επικοινωνία:
+30 210 6293100

Αναζήτηση

Καλέστε μας στο: 210 6293100

Όροι Χρήσης

Πολιτική Απορρήτου

Για την εκτέλεση οποιασδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή την καταχώρηση αιτήματος Επισκευής, Συντήρησης ή Εγκατάστασης και προκειμένου να καθίσταται δυνατή η επικοινωνία μαζί σας, είναι απαραίτητη από πλευράς σας η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων. Τα δεδομένα αυτά είναι:

  1. Ονοματεπώνυμο
  2. Αριθμός τηλεφώνου
  3. Διεύθυνση
  4. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  5. Δεδομένα για την έκδοση παραστατικού (λ.χ. επωνυμία, έδρα, επάγγελμα, Α.Φ.Μ.).

 

Τήρηση, επεξεργασία και προστασία προσωπικών δεδομένων

Τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα θα χρησιμοποιούνται από τη Service One (στο εξής: «η Εταιρεία») και τρίτους συνεργάτες της αποκλειστικά και μόνον προς το σκοπό της υποστήριξης και εκτέλεσης των συναλλαγών μας με εσάς και στο μέτρο που τέτοια επεξεργασία είναι απολύτως αναγκαία για την εξυπηρέτηση των προαναφερθέντων σκοπών. Για την ασφαλή τήρηση, αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας ακολουθούνται απαρέγκλιτα οι αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τις σχετικές διατάξεις του νόμου. Στο πλαίσιο αυτό, η Εταιρεία δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγγραφη έγκρισή σας χρήση των δεδομένων σας, για διαφημιστικούς ή άλλους λόγους. Η Εταιρεία ρητά δηλώνει ότι ουδέποτε θα αποκαλύψει, δημοσιοποιήσει κατ’ αθέμιτο τρόπο ή πωλήσει  ή ανταλλάξει μέρος ή το σύνολο των προσωπικών στοιχείων και των πληροφοριών που μας εμπιστεύεστε. Με την αποστολή των προσωπικών δεδομένων σας συγκατατίθεστε ρητά στην κατά ανωτέρω επεξεργασία τους από εμάς ή / και τυχόν τρίτους συνεργάτες μας.

 

Πρόσβαση μέλους στα προσωπικά δεδομένα

Ως εγγεγραμμένο μέλος του www.service-one.gr έχετε ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα πρόσβασης σε κάθε στοιχείο που μας έχετε εμπιστευθεί. Εφόσον υπάρχει λόγος μπορείτε να προβείτε σε αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά, κάνοντας login με την βοήθεια του ονόματος χρήστη και κωδικού εισόδου, μεταβαίνοντας στα στοιχεία του λογαριασμού σας. Γενικά μπορείτε να προβάλλετε οποιεσδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα την κείμενη νομοθεσία.